Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

ORMANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMINI KAZANAN HARÇ YATIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde ilk kez kayıt yaptıracak (yeni kazanan) ve harç yatırması gereken (ikinci öğretim) öğrencilerimiz sadece öğrenci numarasını kullanarak, (bakanlar kurulu kararından sonra) Türkiye'nin her yerindeki Garanti Bankası şubelerinden, internet bankacılığı ve ATM'leri kullanarak harçlarını yatırabilirler.

YENİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Öğrenim ücreti yatırdığına dair dekont. (Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.) Bakanlar Kurulu tarafından katkı paylarının belirlenmesinden sonra öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesine giderek öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

Ayrıca, Üniversitemiz Ana sayfadaki duyuruların takip edilmesi önemle rica olunur.

Ormancılık Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi : 04.08.2014 01:20:46 Okunma Sayısı : 492